ژله انار مغزدار نوعی ژله انار شکم پر است که داخل آن را با دانههای سرخ انار و ژله آلوئه ورا و بستنی پر میکنند که برای پذیرایی در شب یلدا بسیار زیبا و چشم نواز است.
ژله یکی از ساده ترین دسر هایی است که می توانید در منزل تهیه کنید و تقریبا همه با طرز تهیه آن آشنا هستند. پودر ژله در رنگ ها و طعم های گوناگون در فروشگاه های مواد غذایی موجود است که می توانید تنها با اضافه کردن دو لیوان آب این دسر راحت و پرخاصیت را آماده کنید. ژله به دلیل داشتن ماده ژلاتینی برای استخوان ها بسیار مفید است؛ بنابراین خوردن آن برای سالمندان و همچنین کودکان بسیار توصیه می شود.
با مخلوط کردن پودر ژله و بستنی یا انواع میوه و خامه می توانید به این دسر شکل و طعم تازه تری ببخشید. دسر انار مغز دار یکی از انواع دسر هایی است که پایه اصلی آن میوه انار است و ظاهر بسیار زیبایی دارد. با نزدیک شدن به شب یلدا می توانید این ژله خوش رنگ و مهیج را با روشی آسان در منزل تهیه کنید. این دسر ظاهر زیبایی دارد و برای پذیرایی بسیار مجلسی و مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه ژله مغزدار انار همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ژله مغزدار انار
پودر ژله انار: ۱ بسته
پودر ژله آلوئه ورا: ۱ بسته
بستنی وانیلی: نصف لیوان
انار دانه شده: ۱ لیوان
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
یخ: دو لیوان
آب جوش: ۲ لیوان
نکات مهم برای تهیه ژله مغزدار انار
برای تهیه این ژله به دو کاسه پیرکس نیاز دارید که یکی بزرگ تر و یکی کوچک تر باشد. سعی کنید حتما از کاسه پیرکس استفاده کنید که با تغییرات دمایی ترک نگیرد یا نشکند.
طرز تهیه ژله مغزدار انار