بورک لاهماجون یکی از غذاهای معروف و محبوب ترکیه ای است. پایه اصلی این غذای خوشمزه خمیر یوفکا است. اگه دنبال غذای جدید و متفاوت هستید حتما این غذا رو امتحان کنید.
طرز تهیه بورک لاهماجون با آموزش دستور پخت مرحله به مرحله
بورک لاهماجون یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی دارد. درون بورک را می توان از انواع مواد مختلف پر کرد. در این دستور بورک با گوشت چرخ کرده پر و پخته می شود.بعد از پخت به صورت رول در می آید. می توان درون بورک از هر نوع ماده گوشتی و پنیر پیتزا نیز پر نمود. بورک را می توان به عنوان میان وعده یا پیش غذا در مهمانی ها یا به صورت فینگر فود در جشن های تولد تهیه و سرو نمود.
مواد لازم برای تهیه بورک لاهماجون
- خمیر یوفکا : ۳ ورق
- گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- پیاز : ۲ عدد
- فلفل دلمه ای : ۱ عدد
- نمک و فلفل و زیره : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بورک لاهماجون
- تخم مرغ : ۱ عدد
- روغن : نصف استکان
- شیر : ۱ استکان
- ماست : ۳ قاشق غذا خوری
- نمک : کمی