ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع محبوب و متنوع ترشیهاست. این ترشی در کنار طعم ویژهای که دارد، به دلیل داشتن ظاهر زیبا بسیار چشمنواز است. در این مطلب با طرز تهیه این ترشی خوشمزه در منزل همراه ما باشید.
ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که در کنار وعدههای غذایی سرو میشوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشیها هستند که میتوان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد. در فصل پاییز و زمستان خوردن ترشی در کنار غذا دلچسبتر از خوردن ماست و سالاد و سایر چاشنیهاست، به همین دلیل تنوع ترشیهای این فصل بسیار زیاد است.
ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشیهاست که در کنار طعم بینظیرش به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، بسیار چشمنواز است. پیشنهاد ما این است که اگر طرفدار ترشی بادمجان هستید، حتما این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن همراه با غذا لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه ترشی تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان: ۲ کیلو
ترکیب سبزیهای معطر برای ترشی (ترخون، جعفری، مرزه، نعناع و برگ کرفس): ۵۰۰ گرم
سیر: ۱ بوته
نمک: ۲ قاشق سوپخوری
فلفل ترشی: به میزان دلخواه
هویج: ۲ عدد
سرکه قرمز: ۳ لیتر