قم از استان های گرم و خشک کشورمان است که تنوع غذایی بالایی دارد. اگر به این استان سفر کردید غذاهای محلی و سنتی خوشمزه ی قمی را از دست ندهید.
غذاهای محلی خوشمزه و متنوع استان قم
از استانهای مذهبی کشورمان که برای همه شناخته شده است میتوان استان قم را نام برد. این استان جزو استانهای گرم و خشک می باشد که دارای سابقه ی هفت هزار ساله است و دارای فرهنگ و سنن مخصوصی که مختص خود استان است.
غذاهای هر منطقه ای با توجه به شرایط آب و هوایی و آداب و سنن آن منطقه تهیه می شود قم با توجه به اینکه یک استان کویری است تنوع غذایی مخصوصی نیز دارد، مخصوصا آبگوشت که به انواع گوناگونی پخته میشود البته غذاهایی نیز بوده اند که به دست فراموشی سپرده شده اند. در ادامه این بخش سعی داریم تا شما را با انواع غذاهای مختلف و خوشمزه ی استان قم آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.
آبگوشت یخنی بادمجان
این غذای خوشمزه را میتوان در زمره آبگوشت حساب کرد که پر از پروتئین حیوانی گوشت و حبوبات است و برای بچه های در حال رشد و نوجوانان و زنان باردار و شیرده توصیه میگردد. البته برای افراد چاق توصیه نمیشود و درخوردن آن نباید افراط کرد.
برای پخت این غذا از ترکیب موادی هم چون گوشت، عدس، لوبیا چیتی، بادمجان، پیاز، نمک، آب انار و ادویه و... استفاده می کنند. برخلاف پروتئین زیادی که در این غذا وجود دارد اما به علت داشتن استروژن در لوبیا چیتی و نخود مصرف بیشتر آن به بانوان پیشنهاد نمی گردد.