به دلایل فواید فوق العاده پودر گشنیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اما آیا می دانید سرآشپزها در چه غذاهایی از پودر گشنیز استفاده می کنند؟
نکات استفاده از پودر گشنیز در غذاها
گشنیز سبزی پرخاصیتی است که به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن در انواع غذاها استفاده می شود. گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از بذر آن نیز می توان در غذا به عنوان ادویه و به صورت پودر شده استفاده نمود. در این بخش با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده آن در انواع غذاها آشنا خواهیم شد.
از پودر گشنیز در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟
از گشنیز تازه و خشک می توان در غذاهای زیر استفاده نمود:
- انواع آش
- انواع سوپ
- انواع کتلت و کوکو