ترشی سبزیجات یکی از انواع ترشیهای ایرانی است که از ترکیب سبزیجاتی مانند بادمجان، لوبیا سبز، هویج و... با پوره گوجه تهیه میشود و بسیار آسان و خوشمزه است.
ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که در کنار وعدههای غذایی سرو میشوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشیها هستند که میتوان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی سبزیجات یکی از انواع ترشیهاست که با پوره گوجه و مخلوطی از سبزیجات تهیه میشود.
این ترشی را میتوانید با هر نوع سبزیجاتی که در یخچال دارید، تهیه کنید. ترشی سبزیجات علاوه بر اینکه بسیار راحت تهیه میشود، برای استفاده نیازی به ماندن طولانی مدت و جا افتادن ندارد و بلافاصله بعد از تهیه آماده مصرف است. در ادامه این مطلب با آموزش این ترشی خوشمزه و بسیار آسان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی سبزیجات
بادمجان: ۳ عدد
هویج: ۴ عدد
لوبیا سبز خرد شده: ۲ لیوان
گوجه: ۱ کیلو
ساقه کرفس: ۲ عدد
کلم سفید خرد شده: ۲ لیوان
سرکه انگور: ۳ لیوان
نمک: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
زردچوبه و فلفل: به میزان دلخواه
سیاه دانه: ا قاشق مرباخوری
سبزیجات معطر خشک (ریحون، نعنا، مرزه): از هرکدام ۱ قاشق غذاخوری