بادمجان یکی از اعضای مهم سفره های ایرانی است؛ با استفاده از بادمجان میتوان غذاهای متنوع و بسیار لذیذی آماده کرد اما باید انتخاب بادمجان خوب را بلد باشید.
راه و روش تشخیص بادمجان تلخ و شیرین
بادمجان یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی است که با آن می توان غذاهای متنوع و خوشمزه ای تهیه کرد. برای تهیه غذاهای خوشمزه با بادمجان باید نحوه تشخیص بادمجان شیرین از بادمجان تلخ را بدانید.
اگر شما فرق بین بادمجان شیرین و بادمجان تلخ را ندانید و با بادمجان تلخ غذا تهیه کنید، مجبور خواهید شد، غذای خود را دور بریزید. با این بخش همراه شوید تا نحوه تشخیص بادمجان شیرین را بدانید.
ترفند انتخاب بادمجان شیرین
برای تشخیص بادمجان شیرین از تلخ باید چند نکته را هنگام خرید بادمجان رعایت کنید. این نکات سبب می شوند که شما بادمجان های شیرین را انتخاب کنید.
بادمجان های کوچک را انتخاب کنید
بادمجان های بزرگ بیشتر دانه دارند و دانه نیز عامل اصلی تلخی بادمجان است. پس برای اینکه بادمجان های انتخابی شما شیرین باشد، بهتر است به سراغ بادمجان هایی بروید که اندازه متوسط یا کوچکی دارند.