میرزا قاسمی یکی از مشهورترین غذاهای گیلانی است که شهرت جهانی دارد. این غذای خوشمزه به دلیل داشتن بادمجان کبابی طعم بینظیری دارد که در ترکیب با سیر دلنشینتر شده است.
میرزا قاسمی یکی از معروفترین و خوشمزهترین غذاهای خطه گیلان است که شهرت جهانی دارد. پیشینه این غذا به دوران قاجار بر میگردد. در سال ۱۲۴۰ شمسی میرزا محمد قاسم خان که تازه از فرنگ برگشته بود، به دستور ناصرالدین شاه والی گیلان شد. میرزا محمد قاسم که به آشپزی و ابداع ترکیبات جدید غذایی علاقه خاصی داشت، به صورت اتفاقی بادمجان کبابی، گوجه، سیر و تخم مرغ را باهم مخلوط کرد و این غذای خوشمزه را برای اولین بار پخت. از آن به بعد این غذا به نام والی گیلان به میرزا قاسمی معروف شد که در منوی رستورانهای سنتی و ایرانی جایگاه ویژهای دارد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه یک میرزا قاسمی اصیل و خوشمزه گیلانی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی
بادمجان: ۱۰ عدد
گوجه: ۵ عدد
تخم مرغ: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم