مصرف دمنوشهای معرفی شده در این بخش به شما کمک میکند تا حافظهای قویتر داشته باشید.
گیاهان دارویی سالهای متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش داشته و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه یا گنجههای اکثر ایرانیها وجود داشته و مردم براساس آموزههای قدیمی از خواص زیاد آنها استفاده میکنند.
اما حالا چند سالی میشود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره این گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است.
دمنوشها همان جوشاندههای مادربزرگها که هرکدام برای یک درد یا بیماری خوب هستند، امروز در بسته بندیها و فرمهای کیسهای یا باز در فروشگاهها عرضه میشوند.
صرف نظر از شکل و نامشان، باید گفت که دمنوشها لذت بی مانندی دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه میکنند.
پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها با ما همراه باشید.
بسیاری از ما بر این باوریم که نمیتوان تغییری در عملکرد مغزی ایجاد کرد. به این معنا که هرکس با توانایی هایی به دنیا میآید که تا پایان عمر با همان میزان تواناییها باید زندگی کند.
به نوعی تقدیر الهی را برای این مساله در نظر میگیریم که برخی افراد برحسب سرشت و خلقت خود حافظه خوبی دارند و از سوی دیگر فراموشی جزء جدایی ناپذیر زندگی بعضی دیگر از افراد است و نمیتوان برای بهبود آن کاری کرد.
اما باید بدانید این طور نیست. حافظه را هم مانند بسیاری دیگر از تواناییها میتوان تقویت کرد. شما هم میتوانید از شر فراموشیهای گاه و بیگاه خود با مصرف دمنوش هایی که در قسمت پایین به آنها اشاره میکنیم خلاص شوید.
دمنوش دارچین
درختچه دارچین همیشه سبز است که از همه قسمتهای آن بویی مطبوع استشمام میشود، گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا فروردین ظاهر میشود.
برگ این درخت، سبز و دارای گله هایی به رنگ سفید است که به عنوان ادویه در مواد غذایی هم مورد استفاده قرار میگیرند.
خواص درمانی
از دارچین میتوان به عنوان محرک اعصاب، آرامش بخش، تقویت کننده معده، کاهنده درد کمر و مفاصل، تسریع کننده جریان خون، نیرو بخش، تقویت کننده حافظه، افزایش دهنده فشار خون، ضد دلهره و ضد بوی بد دهان استفاده کرد.
اگر حس میکنید بیمار شده اید چای دارچین را فراموش نکنید، همچنین از خواص دیگر دارچین میتوان به افزایش کارایی هورمون انسولین در بدن برای افرادی که مشکل دیابت دارند اشاره کرد.