یکی از اصلی ترین دلایل بو و طعم فوق العاده کوفته استفاده از سبزیجات می باشد، البته که سبزی های استفاده شده در تهیه کوفته نیز بسیار حائز اهمیت می باشد.
آشنایی با سبزی کوفته برای هر نوع کوفته ای
کوفته یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که برای طبخ آن از انواع سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می شود. همانطور که گفتیم در تهیه کوفته سبزی های معطر به کار می رود که علاوه بر بخشیدن عطر دلپذیر به کوفته، خواص بیشماری برای سلامتی دارند. اگر نمی دانید برای تهیه کوفته از چه نوع سبزیجاتی استفاده می شود،
برای تهیه کوفته تبریزی کلیک کنید.
سبزی کوفته شامل چیست؟
در تهیه بسیاری از انواع کوفته از سبزیجات مختلفی استفاده می شود. معمولا سبزیجات کوفته شامل جعفری، تره، نعنا، ریحان، ترخون و پیازچه است.
جعفری
جعفری یکی از سبزیجاتی است که در تهیه کوفته از آن استفاده می شود و علاوه بر استفاده از آن به عنوان یک چاشنی به عنوان دارو از آن استفاده می شود زیرا جعفری تازه حاوی یتامین A، k و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ب 6، فولات، آهن و زینک، ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است.