اگر قصد پخت غذا با گوشت گاو یا گوشت گوسفند را دارید از این ترفندهای رستورانی برای ترد و نرم کردن گوشت قبل از پخت استفاده کنید.
بهترین روش های موجود برای نرم کردن گوشت
کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که از گوشت گاو یا گوشت گوسفند تهیه می شود. برای تهیه کبابی که ترد و خوشمزه و لذیذ باشد، قبل از طبخ می توان گوشت ها را به راحتی ترد نمود، فقط کافیست با چند روش نرم کردن گوشت آشنا شوید تا از این به بعد انواع گوشت ها را طوری طبخ کنید که احساس لطافت و طعم لذیذ آنها را هرگز فراموش نکنید. در این بخش روش های نرم و ترد کردن انواع گوشت را آورده ایم.
نمک نزدن به گوشت
اگر می خواهید گوشت شما ترد و نرم باشد، نمک را آخر کار و نزدیک به آماده شدن غذا اضافه کنید و در حین پخت، نمک را از ابتدا به گوشت اضافه نکنید زیرا گوشت شما دیرتر خواهد پخت.