گوجه فرنگی مهمترین چاشنی غذاهای ایرانی است که به صورت رب، آب و پوره گوجه در غذاهایی مانند املت و خوراک و انواع خورشتها کاربرد دارد. کنسرو کردن گوجه فرنگی در فصل تابستان به شما کمک میکند تا در همه فصول سال بتوانید از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
گوجه یکی از اصلیترین افزودنیهاست که به دو صورت پخته و خام در بیشتر غذاهای ایرانی کاربرد دارد. گوجه سرشار از آنتی اکسیدان است؛ همچنین منبع غنی ویتامین c و لیکوپن محسوب میشود. فصل تابستان معمولاً زمان رسیدن گوجه فرنگی تازه است. گوجههای این فصل بسیار تازه و آبدار هستند و نسبت به گوجههای گلخانهای که در همه فصول سال میتوان از آنها استفاده کرد، طعم بهتری دارند.
کنسرو گوجه فرنگی یک چاشنی خوشمزه و خوشرنگ است که در فصل پاییز و زمستان برای تهیه غذاهایی مثل ماکارانی، خوراک، املت، میرزا قاسمی، خورشتهای قرمز و تهیه انواع سس کاربرد فراوان دارد. اگر میخواهید با یک روش ساده به راحتی در منزل کنسرو گوجه فرنگی تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی
گوجه: ۱۰ کیلوگرم
نمک: ۳ قاشق غذاخوری
نکات مربوط به تهیه کنسرو گوجه فرنگی