بورک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور ترکیه می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ و پنیر پیتزا با یوفکا خوشمزه و مخصوص ترکیه ، بورک یک میان وعده بسیار پرطرفدار در کشور ترکیه میباشد . این پیش غذای مجلسی خوشمزه تشکیل شده از خمیر یوفکا و مواد مورد علاقه شما از انواع مواد پروتئینی و سبزیجات میباشد و برای افرادی که به ساندویچ و سمبوسه و لقمه مرغ علاقه دارند تهیه آنرا توصیه میکنیم .
مواد لازم برای تهیه بورک مرغ
- خمیر یوفکا مستطیلی :به تعداد لازم
- سینه مرغ خرد شده :400 گرم
- فلفل دلمه خرد شده :1 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده :2 عدد
- جعفری خردشده :4 قاشق سوپ خوری
- روغن :به میزان کافی
- پیاز :یک عدد
- نمک :به میزان کافی
- زردچوبه :به میزان کافی
- شیر :1/3 پیمانه
- تخم مرغ :یک عدد
طرز تهیه بورک مرغ
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا مرغ پخته شود .سپس فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را اضافه کرده وکمی تفت داده ، در نهایت جعفری را به مخلوط اضافه می کنیم. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه مواد کمی سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم . رول های آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .
نکات کلیدی در تهیه بورک مرغ
- افزودن اسفناج اختیاری می باشد می توانید به جای آن فلفل دلمه استفاده کنید.
- مواد میانی حتما باید سرد شده باشد و استفاده کنید وگرنه خمیر پاره می شود.
- بیش از اندازه داخل فر نگه ندارید زیرا خشک می شود.
- می توانید به جای پودر سیر از سیر تازه استفاده کنید.